Behöver du flyttstädning i Stockholm finns det både flyttfirmor och vanliga städfirmor som du kan anlita. Om du behöver anlita en flyttfirma för att du ska flytta är det smidigt att samtidigt anlita Effektiv Flyttstädning Stockholm som hjälper dig. Då kan du överlåta både flyttningen och städningen till samma firma.

Hitta rätt flyttstädning i Stockholm

Om du bor i Stockholm finns det många flyttfirmor och även städfirmor som sysslar med flyttstädning, och det kan vara svårt att hitta rätt. Fråga gärna vänner och dina kollegor på jobbet om de anlitat någon firma som de kan rekommendera. Om inte är det på nätet du får leta. Sök på flyttstäd så får du upp alla som sysslar med det. Läs på deras hemsidor vad de erbjuder. Ibland kan det stå ungefärligt pris. Titta så firmans organisationsnummer finns uppskrivet, det tyder på att firman är seriös. När du hittat några företag som sysslar med flyttstädning i Stockholm mejlar eller ringer du några som du tyckte verkade vara okej och ber om en gratis offert.

När du fått svar

När du fått svar från firmor som sköter flyttstädning i Stockholm läser du noga igenom offerterna du fått innan du bestämmer dig för vilken firma du ska anlita. Tycker du att den flyttfirma som ska anlitas verkar vara det bästa alternativet är det smidigast att anlita dem till städningen också. Då kan städpersonalen komma och städa direkt när din bostad är tömd på alla saker. Det är skönt att få allting gjort på samma dag. Du bör dock se till att du får städgaranti på det de gör. Om städningen inte blir godkänd av din hyresvärd eller den som ska flytta in i ditt hus får de som städat komma tillbaka och städa om. Det är viktigt att bostaden är i fint skick när du lämnar över den.