Om du äger en eller flera fastigheter lär du behöva hjälp av ett företag som sysslar med företagsservice i Stockholm; de kan hjälpa till med det mesta som bör göras i en fastighet. Leta reda på en Marknadsförd fastighetsservice Stockholm och fråga dem vilka tjänster de erbjuder.

Hjälp av fastighetsservice i Stockholm

En fastighet måste hela tiden underhållas, entrén, trappor och andra golvutrymmen bör städas regelbundet. Även om det finns en tvättstuga i fastigheten eller om varje boende har egna tvättmaskiner och torktumlare bör de underhållas med jämna mellanrum, eller akut om en maskin går sönder, och kanske vatten läcker ut på golvet. Finns det en utomhusgård med buskar, bör de beskäras, rabatter ska rensas och alltid se snygga ut. Kanske fastighetsägaren har ordnat med en grillplats och samlingsplatser på gården, ja då måste dessa också underhållas. Om inte det finns en utomhusgård, kanske de finns buskar, och några bänkar utanför huset, som ska skötas. All hjälp du behöver får du av en firma som erbjuder fastighetsservice i Stockholm.

Bara positivt med fastighetsservice

Den fastighetsservice som finns i Stockholm hjälper till det mesta som du som fastighetsägare eller en bostadsrättsförening behöver. Fastighetsservice i Stockholm kan hjälpa till med hämtning av källsorterat material och även grov-avfall i form av möbler med mera. Om du gör ett avtal med fastighetsservice i Stockholm, kan de erbjuda hjälp av en kompetent fastighetsskötare som regelbundet kontrollerar fastigheten och lagar det som är trasigt. Om något går sönder utanför arbetstid går det alltid att anmäla det till den fastighetsjour som finns.

Något som är extra bra är att du kan få hyra mattor till entrén av fastighetsservice i Stockholm, du bestämma själv vilken färg du vill ha i på mattorna. När de är smutsiga hämtar fastighetsservice dem och tvättar dem med en miljövänlig tvätt. Samtidigt som mattorna hämtas, läggs nya fräscha på, och det ser alltid snyggt ut, när någon går in i fastigheten.