Om du ska gå på en fest eller är bjuden på ett bröllop, vill du säkert ha fina naglar, besök då en nagelsalong på Värmdö, de har duktiga nagelterapeuter som hjälper dig. Det är inte bara kvinnor som kan få hjälp med att få fina naglar, det kan även män få. Män kan exempelvis få sina trasiga naglar och nagelband fixade, och med hjälp av olika hjälpmedel, som exempelvis en mjukgörande salva, blir nagelbanden mjuka och fina igen. Denna behandling bör göras kontinuerligt, för att nagelbanden inte ska spricka igen. Alla som har problem med nagelbanden vet hur ont det gör, och när du drar bort nagelbandet från nageln, börjar det blöda och då gör det ännu ondare, det är därför du ska besöka en nagelsalong på Värmdö regelbundet.

Hitta rätt nagelsalong på Värmdö

Om du inte känner till någon nagelsalong i närheten, kan du fråga en vän om hon/han vet någon bra salong, om inte är det som vanligt nätet du ska söka på. Skriv in sökordet nagelsalong på Värmdö, och då får du upp förslag på Originell nagelsalong Värmdö i närheten där du bor. Läs igenom salongernas hemsidor och jämför pris och annat som kan vara av värde att veta. När du hittat en nagelsalong som passar dig kan antingen ringa dem och boka tid eller boka via nätet, då ser du direkt vilka tider som är lediga.

Utbildning till nagelterapeut

För att bli nagelterapeut bör du gå gymnasieprogrammets hantverksprogram, där kan du välja mellan mode- och trendstylist eller hår- och makeupstylist. Du kan även utbilda dig privat på en salong, men då får du betala utbildningen själv. Utbildningen på gymnasiet ger dig däremot rätt till CSN. När du genomgått din utbildning är du diplomerad nagelskulptör och kan öppna egen salong, jobba på en redan etablerad salong, på spa och på flera andra ställen.