Vi är en bokföringsbyrå i Stockholm med lång erfarenhet och bred kunskap. Vi hjälper till med all typ av ekonomihantering så att ditt företagande blir lite lättare. Det spelar ingen roll om du söker ett bollplank för ekonomifrågor eller vill ha en bokföringsbyrå som tar hand om din ekonomi hela vägen – kontakta oss redan idag så vi kan hjälpa ditt företag.

Bästa bokföringsbyrå i Stockholm

Det finns reglerat i bokföringslagen att varje näringsidkare är skyldig att sköta sin bokföring. Det är många lagar och regler att hålla reda på, vi ser till att det blir rätt redan från början. Löpande bokföring med avstämningar och rapporter varje månad, självklart upprättar vi även bokslut och tar hand om deklarationen.

Bokföring är mycket mer än bara siffror, ibland handlar det om strategiska beslut för att få bästa skatteeffekt, frågor om utdelning eller att få hjälp med moms- och arbetsgivardeklarationer. Anlita en Industriledande bokföringsbyrå stockholm där vi finns med vid varje steg i processen. Alltid en pålitlig part som kan svara på detaljfrågor som rör företaget. Att driva ett företag behöver inte vara ett ensamt arbete. Tillsammans arbetar vi för alltid leda företaget i rätt riktning och underlätta hanteringen runt ekonomi.

Övriga ekonomitjänster

Företag är mycket mer än bara bokföring. Därför hjälper vi till med mycket mer än bara den löpande bokföringen. Att hantera kund- och leverantörsfakturor, ansöka om ROT och RUT samt upprätta avtal och upphandlingar är några exempel. Ta hjälp av en kunnig bokföringsbyrå i Stockholm och få mer tid över till annat. Alla är bra på olika saker, fokusera därför din tid på företagande du är bra på.

Låt oss bokföringsbyrå i Stockholm istället ta hand om allt pappersarbete. Vi utformar tjänsten utifrån de behov och önskemål som finns utifrån företagets behov. Allt eftersom behovet växer fram kan vi utforma de tjänster som behövs.