Katter är underbara djur, och du kanske vill ge ut en bok om dina katter, med härliga bilder i. Tillsammans med rolig text är det inte alls underskattad ge ut bok som handlar om katter, tvärtom är det en bok som kommer älskas av både barn och vuxna. Försök bara att fånga katten när den leker eller hittar på något bus. Kattungar är både underbart söta att titta på, och läsa om vad de sysslar med. Lägg till lite fiction, för att det ska blir mer spännande för läsaren, det får man göra när man skriver en bok.

Olika kattraser

Du kan koncentrera dig på att ha bilder och berätta om en speciell ras, hur just den rasen beter sig och vad som är speciellt med den katten. Berätta hur rasen föds upp och vad rasen kostar att köpa. Du kan även berätta om kattrasen behöver speciell mat, och hur den ska skötas för att må bra. Alla raskatter behöver inte samma kost, eller har samma behov. Vissa människor passar bättre ihop med en sorts raskatt än en annan. Det är därför det är så roligt att ge ut en bok, där du berättar om hur din katt är.

Det är underbart att få ge ut en bok

Om du får ut din bok om katter på ett traditionellt förlag, eller ger ut boken på egen hand, spelar ingen roll. Ger du ut den på egen hand, är det alltid bra att du gör reklam för boken på sociala medier, så den når ut till så många som möjligt. En bok om katter blir mysigare om du lägger in färgfoton på katterna, då ser läsaren deras färger och berättelsen blir tydligare. Fånga gärna katten i leken, när den hoppar eller springer efter en leksak, inget är underbarare än att se en katt i aktion.