Önskar du förändra utseendet av din bakdel genom en BBL i Stockholm? BBL är en förkortning på Brazilian Butt Lift och har snabbt blivit en av de populäraste skönhetsingreppen. Ingreppet är även känt som ett av de dödligaste, om man går till en oseriös klinik. I Sverige kan du räkna med att en plastikkirurg som vet exakt vad hen gör genomför ingreppet på ett säkert sätt.

BBL i Stockholm

Hos den Främsta bbl stockholm använder man sig antingen av fett från andra ställen på kroppen, eller bodyfillers. Att injicera bodyfillers är ett säkert sätt som gör återhämtningen mindre påfrestande för patienten.

En BBL operation i Stockholm passar dig som inte gillar din nuvarande bakdel. Genom en BBL kan du forma om bakdelen eller göra den större och mer putande. Det är inte alla som kan träna sig till en större rumpa, utan ens genetik spelar en stor roll i vad som är möjligt att åstadkomma naturlig väg. Vill man därmed ha en större rumpa och inte lyckas med detta naturligt är en BBL utförd av en utbildad kirurg det bästa sättet att få önskat resultat på. Resultatet med bodyfillers håller i 12-24 månader.

Resultat av BBL

Med en Brazilian Butt Lift får du resultatet direkt och med lite ärr. Eftersom ingreppet sker med hjälp av fett eller bodyfillers som sprutats in är dessutom själva återhämtningsperioden kort. Inför ditt BBL-ingrepp går du och kirurgen noggrant igenom vilket resultat du förväntar dig då alla har olika uppfattningar om vad som är ens drömbakdel. Under konsultationen får du tydlig information om vilket resultat du kan förvänta dig, hur mycket som ska injiceras och vad du ska tänka på både före och efter ingreppet. Resultatet håller i upp till två år. Efter denna period kan du välja att injicera bodyfillers på nytt.