Bor du i eller i närheten av Göteborg och börjar att bli irriterad på att ha läckande rör i kök eller badrum är det dags att anlita en rörmokare för att göra en relining av dina rör i Göteborg. Relining har de sista åren blivit allt mer populärt, både bland lekmän och hantverkare. Det är en metod för att åtgärda gamla och spruckna rör som är relativt enkel och samtidigt mycket prisvärd, framförallt om man jämför med vad ett komplett stambyte skulle kosta.

Satsa på relining i Göteborg

Att laga dina gamla rör genom relining, i stället för att göra en omfattande renovering och byta ut dem mot nya rör, är ett bra beslut. Relining är ett enkelt och snabbt alternativ för att reparera dina slitna och läckande rör, dessutom är det en metod med lång hållbarhet. Det är emellertid viktigt att du anlitar rätt rörmokare för att utföra arbetet. Vill du göra en Originell Relining Göteborg av ditt hem, bör du anlita en rörmokare som är specialiserad på just relining. Då kan du vara säker på att få ett väl utfört arbete.

Strumpmetoden eller sprutmetoden

När du har bestämt dig för att göra en relining av dina rör i din bostad i Göteborg kan du välja strumpmetoden eller sprutmetoden. Sprutmetoden innebär att en tunn plast sprutas in i det skadade röret varefter plasten bildar en beläggning som skyddar röret. Detta är den billigaste och snabbaste metoden av relining, men samtidigt den svagare av de två eftersom hållbarheten endast är ett par år. Strumpmetoden är däremot en metod med lång hållbarhet och kan fungera i tiotals år. Metoden innebär att man lägger en mjuk plastmassa, som liknas vid en vanlig strumpa, i det skadade röret och därefter blåser fast det vilket medför att det i princip blir ett nytt rör.